Nicklas Bendtner: "Låt Zlatan snacka"

Danmarks löfte Nicklas Bendtner är inte imponerad av Zlatans psykningar.


HELSINGØR. Danmarks jättetalang Nicklas Bendtner ger Zlatan Ibrahimovic svar på tal, men tänker inte "sänka sig" till svenskens nivå.

– 'Actions speak louder than words', men man måste bevisa något. Det kan inte bara vara luft. Alla kan snacka, men det finns ingen anledning att gå in på det, säger Nicklas Bendtner till Ekstra Bladet.

På tisdagens träning med landslaget tog Zlatan det lugnt, men var betydligt skarpare på den efterföljande presskonferensen. Han förklarade Danmarks poängframgång med tur, och sågade Morten Olsens spelsystem, och pekade på att tränaren saknar spelarmaterialet till det danska systemet 4-3-3.

Zlatan hoppades möjligen att påhoppet skulle sätta griller i huvudet på danskarna. Men Bendtner är inte imponerad av svenskens psykologiska krigföring.

– Nu får vi se vad som händer på lördag. När allt kommer till kritan så handlar det om resultatet. Det andra betyder ingenting. Sedan kan man säga, tänka och göra vad man vill, säger Bendtner till Ekstra Bladet.

– Jag vet att vi har spelare i form, och det har gett bra resultat tidigare. Det är inget tvivel om att det blir en dansk seger och biljett till VM på lördag.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!