Se fotbollsskandalen som skakar USA

- 07/11/2009, 11:48 -

Fotbollspelaren Elizabeth Lambert har skapat stora rubriker med sitt våldsamma spel.

Fotbollsspelaren Elizabeth Lambert har skapat stora rubriker i hemlandet USA. Anledningen är hennes allt annat än schysta spelmetoder.

Efter att en video från matchen mot laget BYU lagts ut på nätet har hon nu stängs av. På klippet kan man se hur Lambert sparkar, slår och drar sina motståndare i håret.

– Jag lät mina känslor ta över i en hettad situation. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar och accepterar det straff som anses nödvändigt. Det här är på inget sätt vad jag är för person eller fotbollsspelare. Jag är ledsen för all skada som jag må ha åsamkat mina tränare och lagkamrater, säger Elizabeth Lambert enligt Huffington Post.

Lambert har nu stängts av på obestämd.

Ta en titt på videon nedan. Klicka på klippet nedan.

<preform><object width="430" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gNmPybFK2_o&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gNmPybFK2_o&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="430" height="265"></embed></object></preform>

Skrivet av: