Reals Madrids magiska minuter sänkte Marseille

Ronaldo öser in Champions League mål.

Real Madrid hade svårt att komma till riktigt bra lägen mot ett tappert krigande Marseille Santiago Bernabeu.

Men åtta magiska minuter i den andra halvleken ordnade upp allting.

En långboll från Pepe dimper ner framför en djupledslöpande Cristiano Ronaldo som grundlurar Steve Mandanda i Marseilles mål.

Mandanda tror på en lobb men portugisen bredsidar in bollen efter marken, 1-0 - och islossning.

I anfallet efter avspark, då Real erövrat bollen, avancerar Ronaldo längs vänsterkanten och tar sig in i straffområdet.

Senegalesen Souleymane Diawara idioitsatsar mot Real-stjärnan Ronaldo i straffområdet.

Svenska domaren Martin Hansson pekar helt riktigt på straffpunkten och Kaka rullar in 2-0 från elva meter.

Diawara blir utvisad efter sitt andra gula kort - och Real utnyttjar övertaget direkt.

Några minuter efter straffmålet hittar Guti en djupledsspringande Benzema som med en crosspassning efter gräset friställer Ronaldo.

Den portugiska superstjärnan Cristiano Ronaldo skjuter busenkelt in slutresultatet 3-0 till Real och sitt fjärde Champions League-mål på två matcher.

Är Zlatan Ibrahimovic avundsjuk måntro?

På Cypern kontrollerade Chelsea tillställningen från start till mål även fast det målmässigt var en besvikelse.

Chelsea tog kommandot i den 18:e minuten när fransmannen Nicolas Anelka mycket vackert ordnade ledningsmålet, 1-0 och slutresultatet.

Efter en hård passning snett inåt bakåt lobbsköt han med höger innersida av foten in bollen i målvakten Dionisis Chiotis vänstra hörn.