Farnerud sågade sig själv - blev bänkad

- 07/11/2009, 12:32 -

"Sedan dess har jag inte varit med i någon startelva".

Efter matchen mot FC Midtjylland var Bröndbys Alexander Farnerud missnöjd med sin insats och sågade sig själv. En dansk tidning tolkade det som en attack på tränaren Kent Nielsen. Det slutade med att Farnerud blev bänkad.

– Jag pratade med en tidning om att vi i laget inte presterat så bra. Och jag var inte nöjd med min egen insats. Men om tränarens laguttagning sade jag ingenting, säger Farnerud till TV4.

Trots att han sedan förklarade för Nielsen hur det egentligen ligger till har ingenting förändrats.

– Det var absolut inte bra och jag pratade med honom efteråt för att förklara. Men efter sedan dess har jag inte varit med i någon startelva, säger Farnerud.

– Självklart förstår jag att man som läsare tittar mest på överskriften till texterna, och då blev det så här. Men det känns som att det här fortfarande hänger i, säger Farnerud till

– Förhoppningen är ju att allt ska lösa sig. Men det är inte kul att stå utanför laget när man tycker sig vara tillräckligt bra. Som fotbollsspelare vill jag självklart få chansen varje vecka. Vi får se vad som händer, säger Farnerud som ännu inte vet om han ska lämna klubben.

Skrivet av: