Allsvenskans största syndare

Augustsson drog på sig elva varningar.


Ljungskiles mittfältare Andreas Augustsson var allsvenskans mest varnade spelare under 2008.

Augustsson drog på sig hela elva stycken varningar, vilket är mer än en varning var tredje match.

Näst största syndaren är IFK Norrköpings mittfälare Mikael Blomberg, som åkte på nio varningar och en utvisning under den gångna säsongen. Hans lagkamrat Felix Magro var den ende spelaren i Allsvenskan som blev utvisad två gånger under 2008.

Fulaste laget är dock ganska överlägset Ljungskile SK. Bohuslänningarna har tre spelare med bland de nio mest varnade under året.

Förutom Andreas Augustsson med sina elva varningar, finns där också mittfältaren Aleksandar Kitic med åtta gula kort, samt Cedomir Zarkovic med sju stycken.

Av stockholmslagen är Djurgårdens Andrej Komac och AIK:s Nils-Eric Johansson värst, med sju varningar vardera under året.

Superettans största syndare är Landskrona Bois Mirza Jelecak och Enköpings Mikael Andersson med elva varningar vardera.

Anders Augustsson - The Number of the Beast:

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Häckens smäll i guldjakten: Förlorade mot Kalmar

Succédebut för svenskorna: "Jag har aldrig haft så här kul i hela mitt liv"

Maja Stark och Linn Grant var starkt bidragande till att Europa får behålla Solheim Cup-bucklan. Båda lämnar debuten med plusstatistik. Festen har bara börjat, säger Grant mitt i firandet.

Frölundas publiksuccé – över 1 500 i premiären

Frölundas ishockeypremiär blev en publiksuccé. Över 1 500 personer kom för att se damlaget spela – och efteråt hyllades uppslutningen av både hemma- och bortalag. Det är det vi vill ha till damhockeyn, säger SDE:s Michelle Löwenhielm till TT.

Sverige varnar för pånyttfött Italien

Sverige körde över Italien med 5–0 i VM för bara två månader sedan. Men de blågula fotbollsdamerna tar inget för givet när viktiga poäng står på spel i Castel di Sangro på tisdag. Det kan bli något annat. De kan ha fått en nytändning efter att ha bytt tränare, säger anfallaren Lina Hurtig.

DIF-kaptenens missnöje: "Allt annat än godkänt"

1 timme sedan
0–2 mot AIK och 1–2 mot Värnamo. Djurgården har det tungt i allsvenskan. Det är allt annat än godkänt, säger lagkapten Magnus Eriksson om derbyförlusten.

Hedwall efter dramat: "Kunde det sluta bättre?"

1 timme sedan
Europa behåller Solheim Cup-bucklan efter en riktig rysaravslutning. Caroline Hedwall var en av de stora hjältarna när mötet med USA slutade 14–14. En helt fantastisk känsla, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.