Torsdag 30 Jun
Stockholm

HIF portat från nattklubb

Spelare från Helsingborg hamnade i onåd med vakter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I torsdags kväll firade Helsingborgs IF bland annat slutet på den allsvenska säsongen, detta gjorde man på restaurang Le Cardinal i centrala Helsingborg. Förutom att man skulle fira säsongsavslutningen fungerade också middagen som en inkilnings- eller nollningsfest för de yngre spelarna.

Men någonting gick snett sedan man lämnat restaurangen och var på väg in på nattklubben. Spelarna släpptes inte in.

–Vi hade en del synpunkter på deras uppträdande. Det hände någonting som gjorde att de inte var välkomna tillbaka, säger en av de ansvariga vakterna till Helsingborgs Dagblad.

Enligt HD ska spelare ha skrikit åt vakterna samt visat finger, någonting som bekräftas av vakten. HIF:s Christoffer Andersson, medlem i spelarrådet, försvarar dock spelarna.

–Att de på Cardinal hävdade att vi misskött oss för stå för dom. Vi fick inga tecken på att något var fel när vi satt på restaurangen. Det var en kul fest men när vi hade tagit stämplar och skulle gå in igen var ingen välkommen, säger han.

Ord står mot ord, och hela historien kunde förstås ha slutat mycket tråkigare. Flera spelare var irriterade och Christoffer Andersson valde att bara gå hem.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.