HIF portat från nattklubb

Spelare från Helsingborg hamnade i onåd med vakter.


I torsdags kväll firade Helsingborgs IF bland annat slutet på den allsvenska säsongen, detta gjorde man på restaurang Le Cardinal i centrala Helsingborg. Förutom att man skulle fira säsongsavslutningen fungerade också middagen som en inkilnings- eller nollningsfest för de yngre spelarna.

Men någonting gick snett sedan man lämnat restaurangen och var på väg in på nattklubben. Spelarna släpptes inte in.

–Vi hade en del synpunkter på deras uppträdande. Det hände någonting som gjorde att de inte var välkomna tillbaka, säger en av de ansvariga vakterna till Helsingborgs Dagblad.

Enligt HD ska spelare ha skrikit åt vakterna samt visat finger, någonting som bekräftas av vakten. HIF:s Christoffer Andersson, medlem i spelarrådet, försvarar dock spelarna.

–Att de på Cardinal hävdade att vi misskött oss för stå för dom. Vi fick inga tecken på att något var fel när vi satt på restaurangen. Det var en kul fest men när vi hade tagit stämplar och skulle gå in igen var ingen välkommen, säger han.

Ord står mot ord, och hela historien kunde förstås ha slutat mycket tråkigare. Flera spelare var irriterade och Christoffer Andersson valde att bara gå hem.

Skrivet av:

Senaste nytt

Handbollslegendaren Per Carlén sjuk i cancer: "Haft en fot i graven"

1 timme sedan

Sagströms succé – i delad ledning i Thailand

2 timmar sedan
Madelene Sagström slår inte av på takten i LPGA-tourtävlingen i Thailand. Den inledande 67-rundan följdes av 67 även på den andra – och nu är den svenska golfaren i delad ledning inför helgen.

Hanna Friberg svarar äntligen på den vanligaste frågan hon får

2 timmar sedan
Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, delar med sig om frågan hon får nästan varje dag om loppet.

Stark seger för Färjestad mot Växjö

2 timmar sedan
Två topplag möttes i SHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Färjestad, som besegrade Växjö borta med 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 0-0, 1-0) efter straffar i den tidiga seriefinalen.

Frölunda segrade mot Rögle i förlängningen

3 timmar sedan
Det blev en riktigt spännande match när Rögle mötte Frölunda i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 1-0). Malte Strömwall blev matchhjälte för Frölunda med sitt mål med bara 17 sekunder kvar i förlängningen.

Timrå vann uddamålsseger mot HV 71

3 timmar sedan
Det blev uddamålsseger för bortalaget Timrå i matchen mot HV 71 i Husqvarna Garden. Laget vann torsdagens match i SHL med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).