Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan nobbar allsvenskan

Sport | 16/11/2008 18:08

Ibrahimovic i stor intervju: "Att komma tillbaka som aktiv spelare: nej."

I morgon tar Zlatan Ibrahimovic med största sannolikhet emot Guldbollen för tredje gången. Men redan förra året fick han det pris han håller högst: Radiosportens Jerringpris, som röstas fram av svenska folket. Det berättar Zlatan Ibrahimovic i en stor intervju med Radiosporten i Milano.

– Det är ett av de största ögonblicken jag har haft i mitt liv. Det största är ungarna, sedan kommer det på plats två-tre, säger Zlatan Ibrahimoc i intervjun.

– Jag är evigt tacksam till allihop som stöttar mig och vill mig väl, fortsätter han.

En annan fördel med priset var att han för första gången fick träffa en medlem ur kungafamiljen – prins Carl Philip.

– Det var roligast att träffa prinsen faktiskt. Han får köra rally, det får inte jag, säger Zlatan, vars klubb Inter stoppar sina spelare från allt för riskfyllda aktiviteter.

Som Nyheter24 tidigare skrivit pratade Zlatan om en möjlig återkomst till Malmö FF för ett par veckor sedan. Det var i en intervju med Svenska Fans kom han in på Malmös dåliga säsong.

– När jag kommer hem ska vi fixa allt det där, sa Zlatan och skrattade.

I intervjun med Radiosporten avfärdar han tanken på att han någon gång ska komma hem och spela med Malmö FF allsvenskan.

– Nej, det har jag aldrig sagt. Att komma hem som aktiv spelare: nej.

Interstjärnan tänker med andra ord inte följa i sin läromästare Henrik Larssons fotspår.

– Alla har olika personligheter. Jag är glad för Henkes skull. Henke valde att åka hem och spela och han har gjort det riktigt bra. Men som jag känner i dag är jag inte sugen på att åka hem och spela, säger Zlatan till Radiopsorten.

Skrivet av: