Tisdag 30 Nov
Stockholm

Toni till hård attack mot Amauri

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

VM i Sydafrika stundar och Luca Toni vill verkligen ha en plats i Italiens trupp. Därför går anfallaren nu till hård attack mot konkurrenten Amuari.- Om Amauri väljer Italien är det för han inte platsar i Brasilien, säger Toni.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Luca Toni har långt i från en säker plats i Italiens VM-trupp. Nu tar 32-åringen till alla medel för att få sin VM-plats. Det är bara fyra månader kvar till turneringen i Sydafrika och i en intervju med Il Messaggero säger Toni att Juventusanfallaren Amauri endast kommer att välja Italien eftersom han inte blir uppkallad till Brasiliens landslag.

- Om Amauri väljer Italien är det för han inte blir uppkallad till Brasilien. Det är inte rätt att han isåfall kommer vara toppanfallare för landslaget, dundrar den utlånade Bayernspelaren.

"Jag ska ge allt"

Toni, som vann skytteligan i Serie A 2005/2006, är medveten om den tuffa konkurrensen på anfallssidan men säger också att han kommer ge allt för att ta en plats.

- Jag kommer ge mitt allt fastän jag vet att det finns många bra anfallare som spelar i lag i Italien som inte tillhör Juve, Milan eller Inter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela