Ari sänkte svenskarna - igen

Tidigare Kalmarstjärnan avgjorde för sitt AZ Alkmaar mot Groningen.


Den tidigare Kalmarstjärnan Ari da Silva Ferreira har fått igång skyttet nere i Holland. Förra helgen knäckte han Ajax med Kennedy Bakircioglü och Rasmus Lindgren (2-0). I går var det ett annat svensklag på tur. Groningen med Andreas Granqvist, Petter Andersson och Fredrik Stenman åkte på en ny smäll och det var Ari som satte spiken i kistan med sitt 2-0-mål i slutminuterna. Skyttekungen Marcus Berg fick följa mötet från läktaren då han är avstängd efter att ha dragit på sig ett onödigt rött kort i förra helgens möte med Willem II.

Förlusten betyder att Groningen nu ligger på fjärde plats i ligan. AZ leder däremot, om än tillfälligt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

1 timme sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

3 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.