David Nalbandian spelar trots allt.
David Nalbandian spelar trots allt. - Foto: BILDBYRÅN

Nalbandian spelar trots allt

David Nalbandian kommer efter många om och men till start i dubbelmötet med Sverige i Davis Cup. Hans partner blir Horacio Zeballos, som är återfinns på 50:e plats på ATP-rankingen.


Storstjärnan David Nalbandian bildar Argentinas dubbelpar tillsammans med Horacio Zeballo i matchen mot Robin Söderling och Robert Lindstedt i Davis Cup.

Men bara för en timme sedan publicerade Davis Cup officiella hemsida uppgifter om att Nalbandian inte skulle spela. I stället skulle succémannen Leonardo Mayer ta hans plats.

Så blev alltså inte fallet. Frågan är om det är en mörkläggning från det argentinska lägret för att störa svenskarna in i sista stund. Men enligt Thomas Enqvist hade Sverige inte ändrat på sin laguppställning, oavsett om Nalbandian hade spelat eller inte.

- Vi kommer inte att ändra på vår uppställning. Det kvittar om han spelar eller inte, vi har redan bestämt oss, sa Enqvist på gårdagens presskonferens.

/
/
/
/
/
Senaste nytt

Vill ändra Ryder Cup efter stjärnans Saudiflytt

VM-paret om kärleken: "Inte jätteaccepterat"

Här är kärleksparet i den svenska VM-truppen i handboll. Till vardags spelar Nathalie Hagman och Daniela de Jong i Rumänien – där hbtq-personers rättigheter är mycket begränsade. Många vill kunna leva ett så fint liv som jag och Daniela gör men tvingas dölja det, säger Hagman.

Klart: Høgmo lämnar Häcken

Per-Mathias Høgmo blir inte Sveriges nya förbundskapten i fotboll. Norrmannen lämnar allsvenska BK Häcken för regerande asiatiska Champions League-mästarna, Urawa Red Diamonds.

Äntligen seger för Oskarshamn mot Örebro Hockey

Det blev tio förluster i rad för Oskarshamn i SHL. Men hemma mot Örebro Hockey kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Be-Ge Hockey Center slutade 5-1 (1-1, 3-0, 1-0).

Tung seger för Växjö i toppmatchen mot Färjestad

1 timme sedan
Det var två topplag som möttes i SHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Växjö, som besegrade Färjestad hemma med 4-2 (0-0, 0-1, 4-1).

Luleå avgjorde mot HV 71 i förlängningen

2 timmar sedan
Det blev en riktigt tajt match när HV 71 tog emot Luleå i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-2, 1-0, 0-1, 1-0). Jack Connolly spelade en avgörande roll för Luleå när han gjorde det vinnande målet i förlängningen.