1 av 6
- Foto: SCANPIX
2 av 6
- Foto: SCANPIX
3 av 6
- Foto: SCANPIX
4 av 6
- Foto: SCANPIX
Sverige förlorade.
5 av 6
Sverige förlorade. - Foto: SCANPIX
6 av 6
- Foto: RASMUS OLSSON

Tiebreak knäckte Sverige

Två tiebreak sänkte Sverige som därmed ligger under med 2-1 i matcher. Argentina vann dubbeln med 2-6, 6-7 (4), 6-7 (5).


STOCKHOLM. Det började inte bra för det svenska dubbelparet. Robin Söderling och Robert Lindstedt bröts redan under deras första servegame och inledningen var allt annat än lovande.

Argentina tog till slut hem setet med klara 6-2 och det var framför allt svenskarnas serve som ställde till med bekymmer under inledningssetet.

Svensk setförlust trots fint spel

Men svenskarna återhämtade sig snabbt och i andra set var det till en början ombytta roller. Det svenska dubbelparet breakade direkt och ledde med 4-1, men David Nalbandian och Horacio Zeballo gav inte upp och bröt tillbaka vid ställningen 4-2 för svenskarna.

Setet gick sedan till tiebreak där argentinarna var klart starkast. Med den argentinska klacken i ryggen vann Argentina tiebreaket med 7-4.

Ännu ett tiebreak sänkte Sverige

Tredje set blev en lång sådan, men gick till slut till ännu ett tiebreak. Tyvärr misslyckades svenskarna även den här gången och argentinarna kunde återigen knipa tiebreaket.

Argentina vann därmed matchen med 2-6, 6-7 (4), 6-7 (5) vilket innebär att de nu leder med 2-1 i matcher.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!