Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gefle värvar ännu en Jawo

Sport | 05/12/2008 10:23

Storebror Omar är klar för den allsvenska klubben.

Gefle fortsätter rustningen inför nästa år. I dag blev det klart att klubben värvar Omar Jawo, storebror till Amadou som redan finns i klubben. Han kommer närmast från Väsby där han spelat de senaste två åren och lirar helst i mittförsvaret.

– Det var ett enkelt beslut för min del när Gefle IF visade intresse för att kontraktera mig. Jag var här och provtränade och fick ett bra intryck av föreningen, säger 27-åringen.

Jawo blev klubbens åttonde värvning sedan i somras. Tränaren Pelle Olsson är nöjd.

– Omar är lite av en "late bloomer" i sin karriär, som även innehåller en säsong i Assyriska. Alla åtta spelare har stor utvecklingspotential och det har varit nödvändigt för oss att hitta unga spelare när några av våra mer rutinerade killar fallit av, säger han till klubbens hemsida.

Gefles andra nyförvärv är Daniel Theorin, Alexander Gerndt, Ryan Raybould, Olof Mård, Bernhard Nyström, Emil Hedvall och Hjalmar Öhagen.

Skrivet av: