Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Rolle" missnöjd - panikjagar spelare

- 06/01/2009, 09:24 -

Malmös första träning gav fler frågor än svar.

Malmö FF:s första träning skapade panikstämning i klubben. Tränaren Roland Nilsson var missnöjd med det han såg och har tagit upp jakten efter förstärkningar.

– Det gäller att ha en tillräckligt stor trupp, annars straffar det sig på slutet av säsongen. Men samtidigt kan man inte ha för stor trupp, säger Roland Nilsson.

Den allsvenska premiären är bara tre månader bort. Inte mycket tid kvar att värva en ny spelare och slussa in honom i systemet. Men det är inget som oroar den gamle bronshjälten.

– Mycket kan hända innan dess, säger Roland. Spelare kan tillkomma och några försvinna, men så är det numera, säger "Rolle" till Sydsvenskan.

På plats under första inomhusträningen fanns, förutom 300 fans, nyförvärven Daniel Larsson, Jasmin Sudic och David Durmaz. Dessutom var tidigare utlånade Niklas Skoog och långtidsskadade Babis Stefanidis tillbaka i laget.

Se en intervju med den gamle bronshjälten Roland Nilsson

Skrivet av: