Cannavaro "Jag krossar Zlatan"

"Vill han se Guldbollen får han komma hem till mig och se den."


Säsongerna 2004-2006 spelade Fabio Cannavaro och Zlatan Ibrahimovic tillsammans i Juventus. I en intervju med veckotidningen Chi, återgiven i La Gazzetta dello Sport, delar storbacken ut en känga till sin forna lagkamrat.

– Som det ser ut nu, vill han se Guldbollen får han komma hem till mig och titta på den som jag vann 2006. När jag spelade i Juve sa han åt mig: "Du vann Scudetton vid 30 års ålder tack vare mig, tidigare hade du inte vunnit något". Sen efter att vi gick skilda vägar, han till Inter och jag till Real, har jag vunnit VM, en Guldboll och två Scudetti: jag krossar honom!

Zlatan delar ut en passning till Cannavaro:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raymond hjälte i strid om NHL- slutspel

3 timmar sedan

"Svennis" vädjan: Ge Tomasson tid

idag 05:46
Sveriges nye förbundskapten har fått en skakig start. Sveriges mest kände fotbollstränare gillar hans filosofi – och har en önskan. Jag hoppas att vi inte dömer ut honom alldeles för tidigt, säger Sven-Göran Eriksson om Jon Dahl Tomasson.

Palmers snabba hattrick – avgjorde mot Everton

idag 01:06
Cole Palmer bjöd på stor show i Chelseas hemmaseger, 6–0, mot Everton.

Ny seger – Malmö upp i topp

igår 21:10
Tredje raka segern och hela 11–1 i målskillnad. Malmö FF har fått en kanonstart på allsvenskan. Det är en stabil match, vi åker hit och vinner med 4–0, säger Sebastian Nanasi efter mötet med Värnamo

Första segern för Häcken – efter målfest

igår 20:54
Säsongens första seger (4–3) i fotbollsallsvenskan är ett faktum för Häcken, efter ett målrikt och svängigt möte med Brommapojkarna på måndagen. Vi tar tre poäng, det är hur viktigt som helst, säger målskytten Julius Lindberg i Discovery+.

Ymers vändning – ser ut att göra comeback

igår 15:30
Svenske tennisspelaren Mikael Ymer ser ut att sikta på en comeback. 25-åringen antyder att han satsar vidare när hans avstängning – efter brott mot dopningsregler – går ut i början av nästa år.