"Zlatan svek Juventus"

- 21/11/2008, 16:55 -

Juventus vd Jean Claude Blanc känner sig sviken av Zlatan Ibrahimovic.

Nu börjar den verbala fighten inför lördagens supermöte i Serie A mellan mesta mästarna Juventus och regerande mästarna Inter eller rättare sagt: Zlatans tidigare klubb och hans nuvarande. Första slaget delas ut av Juventus vd Jean Claude Blanc som känner sig besviken över Zlatan-flytten.

– Spelaren ville lämna i svåra tider, vi gjorde allt för att förhindra det men det var inte möjligt. Det var en pågående diskussion med Inter och till sista sekund försökte vi försvara Juventus intressen och stoppa honom, säger Juventus vd Jean Claude Blanc i en intervju med italienska Sky.

Lördagens gigantmöte blir det första på en lång tid där klubbarna ses som jämnbördiga. Efter Juventus degradering till Serie B har klubben återigen tagit sig upp bland de allra bästa. Den gamla damen har sex raka vinster i Serie A och dubbelvinsten mot Real Madrid att luta sig mot. Inters form är oklart. Laget har inte förlorat sedan i början av oktober men ändå fått häftig kritik för sättet som fobollen spelas numera i Inter. Tränaren Jose Mourinho har ständigt fått slå ifrån sig.

Den största drabbningen på Giuseppe Meazza-stadion kommer vara den mellan vår egen Zlatan Ibrahimovic i storform och Juventus Alessandro Del Piero som på åldern höst återigen hittat en magisk form.

Skrivet av: