Ronaldinho hyser inga tvivel om att han platsar i Brasiliens VM trupp.
Ronaldinho hyser inga tvivel om att han platsar i Brasiliens VM trupp. - Foto: Bildbyrån

Ronaldinho: "Går inte att tänka sig VM utan Ronaldinho"

Ronaldinho ska vara med i VM - om han själv får bestämma det vill säga. Han hyser nämligen inga tvivel på att han borde vara med.

MILANO. Spekulationerna har gått heta angående Milan-spelaren Ronaldinhos medverkan i VM i Sydafrika i juni med Brasilien

Han har som bekant haft ett par tunga säsonger bakom sig. Men han har på sistone börjat hitta tillbaka till det spel man känner var synonymt med brassen.

– När jag tänker på möjligheten att jag inte får chansen mår jag dåligt. Mycket dåligt. Jag kan säga så här: Jag ska göra allt för mitt land och tillsammans ska vi vinna turneringen. Det går inte att tänka sig ett VM utan Ronaldinho, säger han själv enligt goal.com.

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.