Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maradona har blivit en diktator

- 13/01/2009, 16:58 -

Han styr över Argentinas spelare med järnhand.

Diego Armando Maradona ses sedan många år tillbaka som gud i stora delar av världen. Nu börjar han även likna en maktgalen diktator. Eller det är kanske samma sak. Den alltid så frispråkige Maradona har i dagarna pekat med hela handen vid flertalet tillfällen. Och alltid mot Milano.

Först tyckte han att svärsonen och superanfallaren Sergio "El kun" Agüero borde flytta till Inter för att spela med vår egen Zlatan Ibrahimovic. Agüero, som kallas "den nye Maradona" dejtar legendarens dotter Giannina Maradona och känner pressen att lämna Atlético Madrid trots att han trivs i staden. Förutom att han har Maradona som svärfar så är fotbollsguden numera förbundskapten i Argentina.

Efter att ha "guidat" Agüero om framtiden så gav han sig in i nästa problemområde. Carlos Tevez, eller "den nye Maradona" som han kallades för inte så länge sedan, har ryktats vara på väg bort från Manchester United och enligt Maradona borde även han packa ihop väskan och flytta till Inter. Enligt "el Diego" var Manchester Uniteds seger över Chelsea, med Tevez på bänken, droppen. Tevez börjar närma sig slutet på sin Unitedkarriär och med tanke på att hans kontrakt går ut borde en övergång till Inter och italien kunna lösas relativt enkelt.

Varför just Inter undrar man? Att klubben redan har argentinarna Walter Samuel, Esteban Cambiasso, Hernan Crespo, Nicolás Burdisso, Julio Cruz och lagkaptenen Javier Zanetti kan vara en anledning.

Så här värmer gud upp

Skrivet av: