Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maradonas cigarr utlöste brandlarm

Sport | 12/01/2009 11:04

Fotbollslegendarens cigarr störde Chelseas förberedelser inför mötet mot United.

Chelseas förberedelser inför toppmötet mot Manchester United i går blev under söndagsmorgonen störda av ett brandlarm, som sattes igång av en cigarr rökt av ingen mindre än Diego Maradona, uppger Eurosport.

Scolaris lag tvingades evakueras från sitt lyxhotell i Manchester efter att brandlarmet gick igång vid sju på morgonen, och flera av spelarna sågs utanför i kylan, endast iklädda handdukar och badrockar.

Ett ögonvittne säger till The Sun:

– Jag såg större delen av Chelseas lag huttrandes utanför. Det var inte den bästa förberedelsen inför en så viktig match.

Legendaren och numera Argentinas landslagskapten Maradona var i Manchester för att kolla in anfallaren Carlos Tévez, som dock inte fick spela en sekund av matchen, som vanns klart av United med 3-0.

Enligt en brandman var Maradona och hans kollegor orsaken till att brandlarmet utlöstes.

– Det verkar som att det sattes igång när Diego och hans sällskap rökte cigarrer på fjortonde våningen, säger brandmannen till The Sun.

Två brandbilar kom till hotellet, men upptäckte ingen brand på det 263 rum stora hotellet.

Även Manchester United hade störningar inför matchen när deras busschaufför tappat nycklarna.

Chauffören krossade en ruta för att komma in i lagets buss, men satte igång en startblockerare och tekniker var tvungna att kallas in för att starta motorn.

Den sönderslagna rutan syntes klart när Uniteds trupp anlände till Old Trafford, skriver Eurosport.

Maradonas klassiska mål mot England i VM -86, tål att ses hur många gånger som helst:

Skrivet av: