Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu är allt upp till Kaka

Sport | 15/01/2009 14:10

Affären fortfarande aktuell. Milan är beredda är sälja för jättesumman.

Turerna i den här transfersagan är nu värre än historien kring Cristiano Ronaldo i somras. Senast i morse rapporterades det att Manchester City dragit tillbaka sitt bud till följd av Kakas "nej tack" i går. Men på en presskonferens på torsdagsförmiddagen fastslog Citys tränare Mark Hughes att budet kvarstår. Rapporter säger dessutom att Milan nu är beredda att sälja brassen för den enorma summan 100 miljoner euro, över en miljard kronor. Allt är nu upp till Kaka själv.

– Jag har läst nyheterna om att budet skulle vara tillbakadraget. Men ni måste vara medvetna om att de personer som har uttalat sig inte representerar ägarna, sa Citys coach Mark Hughes till Sky Sports.

– Ett antal representanter från oss åkte till Milan tidigare i veckan för att få situationen att klarna. Att lägga mer stoff till det vore fel, men så fort vi har några nyheter kommer vi att meddela det, säger Hughes.

Kaka har tidigare sagt att den enda möjligheten att han skulle lämna Milan är om klubben vill sälja honom. Enligt flera medier har Milan nu accepterat Manchester Citys världsrekordbud, och valet ska nu vara helt och hållet upp till Kaka.

Om Kaka skriver på för Premier League-klubben blir han lagkamrat med bland annat Robinho.

Skrivet av: