Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

IFK:s måltorka bruten - efter 321 minuter

- 19/05/2010, 21:48 -

Bildbyrån

Efter en jobbig period bröt IFK Göteborg i dag den 321 minuter långa måltorkan i mötet med Väsby United i svenska cupen. Blåvitt vann också matchen och är vidare till nästa omgång.

STOCKHOLM. 321 minuter. Så lång tid hade gått utan att Göteborg lyckats göra mål. Men när Jakob Johansson hittade rätt i den 23 minuten borta mot Väsby United i svenska cupen bröts den långa måltorkan.

Blåvitt hade ställt in siktet och gjorde även 2-0 genom Stefan Selakovic. Fler mål blev det dock inte i matchen vilket innebär att Göteborg är vidare till nästa omgång.

I allsvenskan har det däremot gått sämre för fjolårets silverlag, som halkat efter i tabellen. Efter 14 spelade matcher återfinns blåvitt först på tionde plats med endast fyra vinster i bagaget.

Svenska cupens tredje omgång bjöd för övrigt inte på några oväntade resultat. Samtliga allsvenska lag tog sig komfortabelt vidare, och mest imponerade förmodligen Häcken som körde över Östersund på bortaplan med 0-5.