- Foto: Scanpix

Zlatan på väg bort - då ställer MFF in drömmatchen

Det har länge talats om en stekhet jubileumsmatch för Malmö FF mot Barcelona, men nu ser drömmen ut att gå i kras då Zlatan Ibrahimovic är på väg att lämna klubben. "Sannolikheten att matchen blir av är ganska liten", säger MFF:s vd Pelle Svensson.


MALMÖ. I en dryg månad har allsvenska toppklubben Malmö FF jobbat stenhårt för att ordna en jubileumsmatch mot Zlatan Ibrahimovics Barcelona. Men då svensken är på väg bort från den katalanska storklubben verkar mötet nu inte bli av.

- Det är inte kört ännu, men sannolikheten är ganska liten säger vd:n Pelle Svensson till Fotbollskanalen.se.

- När vi tittar på Barcelona vill vi ju att det ska vara de största stjärnorna som ställer upp, inklusive Zlatan naturligtvis.

Ett annat problem för Skåneklubben är att en eventuell jubileumsmatch med Barcelona måste spelas i slutet av juli eftersom försäsong och annan väsentlig träning drar igång i början av augusti.

Dessförinnan står VM i vägen och då stjärnorna dessutom har rätt till fyra veckors semester verkar det inte bli någon match i juli, framför allt med tanke på att flertalet av spelarna kan gå långt i VM.

- Med de fyra veckornas semester i åtanke blir det alltså inte så mycket tid tillgänglig, säger Svensson.

Men trots det verkar Malmö ännu inte gett upp hoppet.

- Vi har inte gett upp helt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!