Målfyrverkeri av Real Madrid

Real Madrid var på riktigt målfyrverkerihumör på onsdagen. (TT)

Real Madrid var på riktigt målfyrverkerihumör på onsdagen. Stjärngänget nöjde sig inte förrän det blev 7-1 mot Sporting Gijon. Rafael van der Vaart gjorde tre av hemmamålen och Raul två.

Gijon kom till bortamötet med ett annat svidande resultat i bagaget - 1-6 hemma mot Barcelona senast...

Tabellen toppas dock av Villarreal, som vann över Santander med 2-0 hemma. Laget har 10 poäng på fyra matcher, en mer än Real Madrid och Atletico Madrid.

Eidur Gudjohnsen blev Barcelonas hjälte i hemmamatchen mot Real Betis. Den isländske landslagsmannen byttes in i 70:e minuten och avgjorde matchen med sitt 3-2-mål tio minuter senare - och säkrade lagets andra seger på fyra omgångar. Samuel Eto'o hade det trögt förra säsongen men är i och med sina två mål i första halvlek mot Real Betis nu uppe i tre ligamål.