Vilken show, El Kabir

Mostapa El Kabir hade stor show mot Malmö FF. Blekinge-laget vann med 4-1 och samtliga mål kom från anfallaren El Kabirs fötter.

MALMÖ. Tidigt i den första halvleken presenterade sig Mostapha El Kabir för Malmöfansen. Holländaren gjorde 1-0 för Blekinge-laget som har imponerat stort i årets allsvenska. Anfallarens andra mål i matchen var ett riktigt drömmål.

El Kabir tog ned bollen felvänd på offensiv planhalva, vände sig om och drog till. Holländaren fick på ett riktigt kanonskott som gick in i det vänstra krysset.

El Kabir, som anslöt till Mjällby inför den här säsongen, var långt ifrån klar utan gjorde även 3-0. Guillermo Molins reducerade visserligen för Skåningarna – men hoppet dog Edward Ofere blev utvisad med 20 minuter kvar.

När det återstod tio minuter var han framme igen. Den här gången sprang han igenom Malmös försvar och satte 4-1.

I kvartsfinalen ställs Mjällby mot Örebro.