1 av 12
2 av 12
3 av 12
4 av 12
5 av 12
6 av 12
7 av 12
8 av 12
9 av 12
10 av 12
11 av 12
12 av 12

Maradona - Chavez lojale soldat

Diego Armando Maradona är på besök i Venezuela. Då passade han på att spendera lite tid med landets president, Hugo Chavez.– Jag stannar med honom till döden, säger Maradona om Hugo Chavez.


CARACA. Det blev ingen VM-succé för den gamle storspelaren Diego Maradona och hans Argentina. Och ännu har inget officiellt besked kommit om han ska fortsätta som förbundskapten eller ej.

I dag sågs argentinaren tillsammans med Venezuelas frispråkige president, Hugo Chavez, under ett besök i landet. Maradona försäkrade lite skämtsamt att han inte är där för att leta efter ett nytt jobb, utan endast för att få några god råd från sin vän.

– På måndag har jag ett möte med Julio Grondona (det argentinska fotbollsförbundets ordförande). När jag återvänder till Buenos Aires så kommer jag ha fattat ett beslut om min framtid, säger Maradona enligt El País.

"Stannar med dig till döden"

Maradona gjorde det inte heller någon hemlighet att han är en stor beundrare av Chavez.

– Jag stannar med honom till döden, lyssnar ständigt på honom. För mig är det fantastiskt, säger den 49-årige förbundskaptenen.

Chavez var inte sen med att svara på komplimangerna.

– Vi beundrar dig alla. Sönerna och döttrarna av denna befolkning, för alltid.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.