Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maradona - Chavez lojale soldat

1 av 12

2 av 12

3 av 12

4 av 12

5 av 12

6 av 12

7 av 12

8 av 12

9 av 12

10 av 12

11 av 12

12 av 12

Sport | 23/07/2010 12:35

Diego Armando Maradona är på besök i Venezuela. Då passade han på att spendera lite tid med landets president, Hugo Chavez.– Jag stannar med honom till döden, säger Maradona om Hugo Chavez.

CARACA. Det blev ingen VM-succé för den gamle storspelaren Diego Maradona och hans Argentina. Och ännu har inget officiellt besked kommit om han ska fortsätta som förbundskapten eller ej.

I dag sågs argentinaren tillsammans med Venezuelas frispråkige president, Hugo Chavez, under ett besök i landet. Maradona försäkrade lite skämtsamt att han inte är där för att leta efter ett nytt jobb, utan endast för att få några god råd från sin vän.

– På måndag har jag ett möte med Julio Grondona (det argentinska fotbollsförbundets ordförande). När jag återvänder till Buenos Aires så kommer jag ha fattat ett beslut om min framtid, säger Maradona enligt El País.

"Stannar med dig till döden"

Maradona gjorde det inte heller någon hemlighet att han är en stor beundrare av Chavez.

– Jag stannar med honom till döden, lyssnar ständigt på honom. För mig är det fantastiskt, säger den 49-årige förbundskaptenen.

Chavez var inte sen med att svara på komplimangerna.

– Vi beundrar dig alla. Sönerna och döttrarna av denna befolkning, för alltid.