Onsdag 4 Aug
Stockholm

Här är fotbollshistoriens värsta sexskandaler

Sven-Göran Eriksson bedrog Nancy Dell'Olio vid mer än ett tillfälle.
1 av 14
Sven-Göran Eriksson bedrog Nancy Dell'Olio vid mer än ett tillfälle. Foto: ADAM BUTLER/AP/SCANPIX
Stan Collymore gillar att ha sex med flera på en och samma gång - utomhus.
2 av 14
Stan Collymore gillar att ha sex med flera på en och samma gång - utomhus. Foto:
Cheryl Cole.
3 av 14
Cheryl Cole. Foto: Matt Sayles/AP/SCANPIX
Ashley Cole passade på när frugan Cheryl Cole inte såg på.
4 av 14
Ashley Cole passade på när frugan Cheryl Cole inte såg på. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX
Oliver Kahn dumpade sin fru en servitris.
5 av 14
Oliver Kahn dumpade sin fru en servitris. Foto: CHRISTOF STACHE/AP/SCANPIX
Chris Brown ville föreviga sina kompisars sexakt.
6 av 14
Chris Brown ville föreviga sina kompisars sexakt. Foto: GRAHAM HUGHES/AP/SCANPIX
Och Liam Lawrence var en av många huvudaktörer.
7 av 14
Och Liam Lawrence var en av många huvudaktörer. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX
Vilken tabbe, Ronaldo!
8 av 14
Vilken tabbe, Ronaldo!. Foto: REMY DE LA MAUVINIERE/AP/SCANPIX
Två av de prostituerade Ronaldo trodde var riktigt kvinnor.
9 av 14
Två av de prostituerade Ronaldo trodde var riktigt kvinnor. Foto: Ricardo Moraes/AP/SCANPIX
Till slut visade det sig att de var transvestiter.
10 av 14
Till slut visade det sig att de var transvestiter. Foto: Luis Alvarenga/AP/SCANPIX
Det var stelt mellan Wayne Bridge och John Terry, minst sagt.
11 av 14
Det var stelt mellan Wayne Bridge och John Terry, minst sagt. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
Har man sånt här hår så kanske sexköp är den enda lösningen.
12 av 14
Har man sånt här hår så kanske sexköp är den enda lösningen. Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX
Flera spelare från det irsaeliska landslaget roade sig precis innan en EM-kvalmatch.
13 av 14
Flera spelare från det irsaeliska landslaget roade sig precis innan en EM-kvalmatch. Foto: Focke Strangmann/AP/SCANPIX
Rio Ferdinand och en riktig pimp, Snoop.
14 av 14
Rio Ferdinand och en riktig pimp, Snoop. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

De kan vara hemska, de kan vara roliga, de kan vara underliga. Här är fotbollshistoriens tio största skandaler någonsin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sexskandaler skakar fotbollsvärlden då och då. Vissa är mer seriösa än andra, medan vissa helt enkelt är väldigt roliga.

Den franska tidningen So Foot har därför bestämt sig att lista de tio största skandalerna!

Här nedan följer listan. Vi börjar med en brasiliansk spelare… och vi avslutar även med en brasiliansk spelare. Värt att notera är dock att det franska landslagets sexskandal inte finns med.

10. Wagner Loves hemgjorda video

Namnet Pamela Butt borde väl inte säga särskilt mycket. Wagner Love borde däremot säga en hel del. Den förstnämnda är en brasiliansk porrskådis och Love är en känd fotbollsspelare. Båda två spelade in en "intim" video där Butt lär Wagner ett nytt yrke. Kanske borde han satsa på en ny karriär?

9. Israel roade sig

De var endast två matcher från att kvala in till EM 2000, men misslyckades. Bara dagarna senare avslöjades det att sex till sju landslagsspelare betalade flera prostituerade för… deras "speciella tjänster"… mellan match ett och två. Kanske därför de såg ovanligt sega ut på planen. Energin hade ju gått till något annat.

8. "Heartbreaker" Oliver Kahn

Oliver Kahn - anfallarnas värsta mardröm - var även en riktigt hjärtekrossare. Och inte bara en hjärtekrossare, utan en iskall hjärtekrossade. Han hade precis blivit tysk mästare för femte gången 2003 och var gift och hade en dotter med sin barndomskärlek Simone, som även väntade ett till barn. Då slog Kahn till och lämnade Simone för den 21-åriga servitrisen Verena Kerth.

7. Ashley Cole vilda natt

Det räcker inte med att ha en så vacker fru som Cheryl Cole. I alla fall inte för Chelsea-spelaren Ashley Cole. Vintern 2008 blev knappast den bästa för "Ash", då frisörskan Aimee Walton dök upp i de engelska tabloiderna och menade att hon hade haft en affär med den 29-årige vänsterbacken som nu även är skild.

6. Sunderlands trio enar sig

Lagkänsla är oerhört viktigt. Fråga bara vilken tränare som helst. Men Sunderland-spelarna Ben Alnwick, Liam Lawrence och Chris Brown gick nog lite för långt.

Det handlar nämligen om en 16-årig flicka, de tre spelarna OCH ett par ytterligare kompisar. Brown hade dock inte lust att vara med i akten helt och hållet, utan valde i stället att filma orgien. Inte smidigt det heller…

5. "Svennis" kärlekskavalkader

Vi vill alltid ha svenskar med på listor och nu får vi det också! Sven-Göran Eriksson, vår alldeles egen "Svennis", han som ser så snäll ut på bänken är även en riktigt "jägare".

Under sin tid som Englands förbundskapten var Eriksson tillsammans med Nancy Dell'Olio. Men han bedrog henne med en annan svenska, Ulrika Jonsson. Men det räckte inte bara där för Sven-Göran, som även bedrog Nancy med Faria Alam.

Snacka om otrohet!

4. Collymore gillar utelivet

Den förre Aston Villa- och Liverpool-anfallaren Stan Collymore hade, eller har kanske fortfarande, en något ovanlig fetisch. Och det är att ha sex i en offentlig plats, med eller inför flera personer. Något som kallas för "dogging". Det var han illa tvungen att erkänna efter att ha blivit avslöjad av den engelska tabloiden The Sun.

3. Rio hettade upp semestern

Rio Ferdinand är kanske en av Englands bästa backar. Men han har en tendens att göra bort sig då och då. Vid ett tillfälle var han faktiskt så pass lat så att han faktiskt inte orkade resa sig upp för att ta fjärrkontrollen till teven. Som han sträckte sig efter den. Till slut sträckte han sig så mycket så att han blev skadad.

Men vid ett annat tillfälle, närmare sagt juni 2000, spelade in en sexvideo tillsammans med en kvinna när han var på semester med andra Premier Leauge-spelare. Videon läckte ut, men tycktes inte störa Ferdinand särskilt mycket.

"Jag hade sex med en tjej. Det spelade jag in med hennes samtyckte, och det var allt. Visst, jag lekte lite med kameran, men hon visste om att den var där och det störde inte henne", skriver han på sin självbiografi.

2. Wayne Bridge vs. John Terry

Den här såpan kan inte någon ha undkommit. John Terry och Wayne Bridge spelade tillsammans i Chelsea. Under tiden hade Terry sex med Bridges dåvarande flickvän Vanessa Perroncel, även mamman till den sistnämndes barn.

Historien läckte sedan ut och då var bomben framme. Och det bästa var ändå när Chelsea drabbades samman med Manchester City, där Bridge spelar i dag. Som vanligt skulle spelarna från vardera lag hälsa på varandra, men när det var dags för Bridge och Terry att hälsa på varandra valde den bedragne att hålla handen inne.

Snacka om triangeldrama!

Här ser ni händelsen

1. Ronaldos transvesitetfest

Vad är den bästa lösningen när man är hjärtekrossad? Jo, att helt enkelt skaffa nya personer att "roa" sig med. Det tyckte även Ronaldo, och bestämde sig därför att anställa tre prostituerade kvinnor för drygt två år sedan.

Men då, när saker och ting höll på att hettas till hemma hos den förre Real Madrid-anfallaren, märkte han till sin förskräckelse att alla tre var transvestiter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela