Lördag 15 Maj
Stockholm

Bara Ben-grundare klar för Nyheter24

Markus Hankins är vår nye IFK Göteborgbloggare.
Markus Hankins är vår nye IFK Göteborgbloggare. Foto: Nyheter24

Markus é klar! Nyheter24 kan med stor glädje presentera sin nye IFK Göteborgbloggare, Markus Hankins.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Frankie's GBG

Följ Markus Hankins blogg här.

Nyheter24 kan med glädje presentera sin nye IFK Göteborgbloggare: grundaren till Sveriges bästa sportblogg 2009, BaraBen.com, Markus Hankins.

Efter en kort pratstund med Hankins kan vi med stor entusiasm konstatera att han ser fram emot att äntligen få sätta igång med bloggen, Frankie's GBG.

– Ja, för fan. Det ska bli intressant. Nyheter24 är mer en Stockholmsajt, även om den inte är lokal på det viset så finns det fler bloggare från Stockholm. Vi får se om vi kan få fler folk från västkusten att läsa sajten. Mer fokus från västkusten.

I dag fungerar han som Senior Advisor för BaraBen.com. Men nu ska han ingå i Nyheter24:s stora satsning, Fotboll24.

Varför börjar du blogga hos oss?

– För att ni tjatade! säger han med ett skratt. Jag vill väl bredda bloggutbudet kring Göteborg. Det finns för få bloggar som håller igång kontinuerligt. Så jag vill skapa hype och fylla ut ett utrymme som inte finns i dag. Det dyker upp många bloggar men de försvinner snabbt.

Vad kan du erbjuda läsarna?

– Jag kan erbjuda läsarna en kombination av det som händer bakom kulisserna med lite vågade analyser. Någon slags galen balans av vad som sker i Kamratgården och runt på olika forum.

– Jag är en sådan som blir jäkligt förbannad på allt. Inte bara om fotboll eller Göteborg, fortsätter han.

Tror du att din blogg kan bli lika framgångsrik som BaraBen?

– Det går inte att säga. BaraBen har haft fem år på sig att etablera sig och har runt 20 till 25 skribenter som gör allt. BaraBen är lite mer "på-minuten"-sida medan det här ska bli en mer "analyssida".

– Det blir inte att konkurrera utan mer att erbjuda något annat. Det blir inte att konkurrera utan att mer komplementera.

Kommentera
Kopiera länk
Dela