Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Thomas Gravesen slutar med fotbollen

- 27/01/2009, 21:48 -

Danmarks stora bollvinnare på mittfältet går vidare.

Thomas Gravesen, en av det senaste decenniets största danska fotbollstjärnor, lägger av med fotbollen. Den intensive mittfältaren har sedan han lämnade Celtic inte haft någon klubb. 32-åringens framgångsrika karriär tog honom till klubbar som Hamburger SV, Everton, Real Madrid och Celtic.

Tiden i Celtic blev en flopp. Hösten 2007 var han utlånad till sin tidigare klubb Everton, och under våren 2008 fick han lämna Celtic som kontraktslös.

– Jag har haft fantastiska år i utlandet och det är många som jag gärna vill tacka. Jag skulle göra om allt igen om jag fick chansen, säger thomas Gravesen i ett pressmeddelande skriver Extra-Bladet.

Gravesen har haft problem med ett knä den sista tiden. Danmarks landslagsmålvakt Thomas Sørensen förstår sin jämnårige kollegas beslut.

– Thomas är en av de bästa jag någonsin har spelat med. han kunde ju allt och så hade han vinnarmentaliteten. Det tog honom långt, även om den ibalnd också arbetade lite mot honom, säger Stokemålvakten till Extra-Bladet.

Skrivet av: