Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Grahn klar för sin fjärde danska klubb

Sport | 28/01/2009 11:23

Flyttfågeln blev klar för Randers FC i dag.

Problemspelaren och förre Malmö FF-spelaren Tobias Grahn blev i dag klar för Randers - hans fjärde klubb i Danmark. 28-årige Grahn lämnar därmed spanska Gimnastic där han haft en tuff tid och dessutom blivit utlånad till Hertha Berlin. Samtidigt satte han punkt för alla spekulationer om en flytt till en svensk klubb.

Grahn skriver ett treårskontrakt med Randers där även den förre Gaisaren Bobbie Friberg Da Cruz numera spelar.

– Han kan tillföra laget massor av kvalitet, säger Randers tränare John Faxe Jensen till klubbens hemsida.

– Han har varit borta från dansk fotboll en tid, men jag är säker på att han är hungrig att visa att han åter kan bli en av de allra bästa i danska ligan, säger Randers tränare, legendaren Faxe.

Grahn har tidigare spelat för Lyngby, Århus och Odense i Danmark. Nu blir det Danmark igen. Och kanske blir han kvar för gott. Han har annars haft en tendens att göra sig omöjlig i de klubbar han representerat.

– Jag har använt de senaste två månaderna till att noga tänka igenom beslutet för jag ville att det skulle vara rätt beslut.

– Efter att jag flera gånger har träffat Faxe och Randers FC:s ledning är jag nu säker på att jag har fattat det rätta beslutet.

Se en intervju med den hårfagre Grahn

Skrivet av: