Bengtsson på väg att förlänga med TFF

Trelleborgs klubbdirektör Lasse Larsson menar att han aldrig varit på väg bort.


För ett tag sedan "avslöjades" det att 22-årige Rasmus Bengtsson var "klar" för Hammarby. Det stämde inte då, det stämmer inte nu. Enligt klubbdirektören Lasse Larsson har landslagsbacken Bengtsson aldrig varit på väg bort från Allsvenskans sydligaste klubb.

– Han har aldrig varit ens nära att lämna oss. Nu ska vi så snart han hunnit ställa om klockan efter landslagsturnén börja förhandla om en förlängning av hans kontrakt, avslöjar Trelleborgs klubbdirektör Lasse Larsson för FotbollDirekt.se.

Det finns samtidigt stora förhoppningar på att Bengtsson förlänger.

– Det kan jag säga att vi har. Så snart vi får möjlighet så ska vi sätta oss ner med honom och prata vidare.

Bengtssons framtid har diskuterats i alla stora svenska medier. Men det är just vad det är, en medial grej säger Larsson.

– Det är en massmedial grej. Det är det verkligen. En flytt har ju aldrig varit aktuell. Det har vi ju vetat hela tiden och varit lugna, säger han till FotbollDirekt.se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart: Så blir EM-motståndet för Sverige

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

1 timme sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

3 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

3 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.