Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Santos snart klar för ärkerivalen

- 19/01/2011, 20:44 -
Snart i en annan Göteborgsklubb.
1 av 2

Snart i en annan Göteborgsklubb.

Mats Persson hoppas att Santos gör som han själv, och tar på sig den grönsvarta tröjan.
2 av 2

Mats Persson hoppas att Santos gör som han själv, och tar på sig den grönsvarta tröjan.

"Vi är överrens med honom och med ÖIS, men kontrakten är inte påskrivna än", säger GAIS sportchef Mats Persson.

GÖTEBORG. Det har ryktats flitigt om Örebro, Helsingborg och Häcken. Nu verkar dock saken vara klar. Álvaro Santos, 30, stannar i Göteborg - men inte i Örgryte.

Allting talar för att brasilianarens nya klubbadress blir ärkerivalen GAIS. Och enligt de senaste uppgifterna är han endast ett stenkast från att skriva på.

- Vi är överrens med honom och med ÖIS, men kontrakten är inte påskrivna än, säger GAIS sportchef Mats Persson till Nyheter24-bloggaren Patrik Persson.

Ryktet trappades upp rejält när "Makrillarna" presenterade den 22-mannatrupp som ska spela miniturneringen Color Line Cup i Norge i veckan. Många höjde på ögonbrynen när Santos tillhörde de 22 namnen, trots att han inte ens spelar för klubben.

"Detta för att ha en möjlighet att ta med honom, ifall att kontrakten skulle bli påskrivna tillräckligt snabbt. Santos själv anländer till Göteborg ikväll." Skrev Patrik Persson på sin blogg i går.

Strax därefter meddelades det dock på GAIS hemsida att den målglade anfallaren trots allt inte skulle följa med laget till Norge. Örgryte sportchef Ulf Ranäng ringde upp GAIS och meddelade att han inte var lika positiv till resan.

"Samtalet mellan GAIS sportchef Mats Persson och Ranäng var på inga vis irriterat, även om den senare påpekade att ÖIS själva ville träffa Santos när han landat innan affären med GAIS görs upp" fortsätter Patrik Persson på sin blogg.

Trots detta gör GAIS sportchef Mats Persson alltså ingen hemlighet av att Santos är extremt nära en flytt.

Mål, mål, mål - och flera mål av Álvaro Santos.