Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rosenborg nästa för Rade Prica?

Sport | 12/02/2009 17:19

Den norska klubben förbereder ett bud på anfallaren enligt engelska uppgifter.

Rade Prica har haft det svårt under sin tid i Sunderland – på ett år har han bara spelat sex matcher. Alla som inhoppare.

Nu kan han återförenas med Erik Hamrén, tränare i ålborg när Prica vann danska skytteligan. Hamrén är numera tränare för norska Rosenborg, som enligt Sunderland Echo förbereder ett bud på anfallaren. Rosenborg har visserligen ekonomiska problem, menhar ändå en fördel framför Ålborg och FC Köpenhamn som också har jagat Prica. Det danska transferfönstret är stängt, till skillnad från det norska som är öppet till 31 mars.

Sunderland är troligen villiga att släppa den förre landslagsanfallaren billigt.

– Alla fotbollspelare sysslar med sporten för att spela fotboll så det är ett misstag att vara kvar i en klubb under en längre period om du inte får spela A-lagsfotboll. På längre sikt kan det skada din karriär om du sitter på bänken allt för länge, säger Sunderlands tränare Ricky Sbragia till Sunderland Echo.

Skrivet av: