Gais grönsvarta glädjefest

Fortsatt tungt för Djurgården.


Efter turbulensen i styrelsen och spekulationerna kring tränare Siggi Jónssons framtid behövde Djurgården en seger borta mot Gais. I stället blev det seger för hemmalaget med 2-1. Gais brasse Wanderson är på väg mot storformen, och det var han som inledde målskyttet efter att Djurgårdsmålvakten Torray tvingats lämna retur. Kort därefter kvitterade Djurgårdens Jogan Oremo, också han på retur från målvakten, enligt Score 24. I den 73:e minuten avgjorde Gais islänning Eyjólfur Hédinsson med sitt 2-1-mål. Enda glädjeämnet för Djurgården var att Thiago Quirino gjorde comeback efter sin skada. Han kom in i den 78:e minuten.

Kvällens andra allsvenska match mellan Ljungskile och Trelleborg slutade mållös.

Skrivet av:

Senaste nytt

NHL: New Jersey sparkar tränaren

idag 01:16

Arsenals kross – körde över Sheffield United

igår 22:58
Arsenal fullständigt öser in mål just nu. Något som Sheffield United blev smärtsamt medvetna om under måndagskvällen.

Chelsea-stjärna anklagas för rasism

igår 22:16
Fotbollsstjärnan Sam Kerr, till vardags i Chelsea, ställs inför rätta nästa år. 30-åringen från Australien anklagas för att ha rasistiskt trakasserat en polis, skriver The Guardian. Detta ska ha inträffat i London tidigare i år.

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

igår 21:08
Det är bortalagens semifinalserie så här långt mellan Edsbyn och Västerås.

Frölunda föll – i stjärnans comeback

igår 20:26
Frölundas lagkapten Hanna Olsson slet av muskelsenorna i baksida lår och säsongen såg ut att vara över. Men i den första semifinalen mot Luleå var stjärnan tillbaka. Trots det blev det förlust för Frölunda.

"Bajens" besvikelse: Missar slutspel i cupen

igår 20:26
Depp i Hammarby. Jubel i Mjällby. Efter 1–1 går Mjällby vidare till kvartsfinal i svenska cupen – samtidigt som Hammarby är utslaget.