Gais grönsvarta glädjefest

Fortsatt tungt för Djurgården.

Efter turbulensen i styrelsen och spekulationerna kring tränare Siggi Jónssons framtid behövde Djurgården en seger borta mot Gais. I stället blev det seger för hemmalaget med 2-1. Gais brasse Wanderson är på väg mot storformen, och det var han som inledde målskyttet efter att Djurgårdsmålvakten Torray tvingats lämna retur. Kort därefter kvitterade Djurgårdens Jogan Oremo, också han på retur från målvakten, enligt Score 24. I den 73:e minuten avgjorde Gais islänning Eyjólfur Hédinsson med sitt 2-1-mål. Enda glädjeämnet för Djurgården var att Thiago Quirino gjorde comeback efter sin skada. Han kom in i den 78:e minuten.

Kvällens andra allsvenska match mellan Ljungskile och Trelleborg slutade mållös.