1 av 10
Det blev tuffare än väntat och här reducerade Alexandre Suvorov i slutskedet. Närmare än så kom inte gästerna. - Foto: MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN
2 av 10
Sebastian Larssons första landslagsmål i karriären blev avgörande. Birmingham-proffset gjorde nämligen 2-0-målet. - Foto: MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN
Sveriges vann den viktiga EM-kvalmatchen mot Moldavien med 2-1 på Råsunda.
3 av 10
Sveriges vann den viktiga EM-kvalmatchen mot Moldavien med 2-1 på Råsunda. - Foto: MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN
4 av 10
Segersiffrorna kunde ha blivit större. Zlatan Ibrahimovic kostade på sig att missa en straff i den första halvleken. - Foto: MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN
Trots att "Seb" var framme innan "Ibra" slog straffen blev det en miss.
5 av 10
Trots att "Seb" var framme innan "Ibra" slog straffen blev det en miss. - Foto: MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN
Mittbacken Andreas Granqvist på väg fram.
6 av 10
Mittbacken Andreas Granqvist på väg fram. - Foto: MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN
Bolton-spelaren Johan Elmander nosade även han på ett mål under matchen.
7 av 10
Bolton-spelaren Johan Elmander nosade även han på ett mål under matchen. - Foto: MARCUS ERICSSON/BILDBYRÅN
Förbundskaptenen Erik Hamrén tackade publiken efter matchen.
8 av 10
Förbundskaptenen Erik Hamrén tackade publiken efter matchen. - Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN
9 av 10
Här testar Kim Källström bössan - men skottet gick via en motståndare ut till hörna. - Foto: Björn Tilly/BILDBYRÅN
10 av 10
Helsingborgs Alexander Gerndt blev inbytt och var pigg de få minuterna anfallaren fick lira. - Foto: Björn Tilly/BILDBYRÅN

BILDEXTRA: Det bästa från Sveriges seger

Nyheter24 ger er de bästa bilderna från Svergies vinst mot Moldavien.