Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elmander kan spela i helgen

Sport | 17/02/2009 15:37

Positivt besked inför VM-kvalet: Elmander snart spelklar.

Vilka anfallare ska spela borta mot Portugal i VM-kvalet den 28 mars? Zlatan är avstängd, Henke tveksam till landslaget, Markus Rosenberg är iskall, Marcus Berg lyckas inte i blågult, Daniel Nannskog får knappast chansen och... ja, där var det slut. Därför får Lars Lagerbäck och Roland Andersson nu ett glatt besked. Johan Elmander spelar troligtvis i helgens Premier League.

– Förhoppningsvis kan han spela på lördag. Slutgiltigt besked kommer senare i veckan, säger en talesperson för Bolton enligt fotbollskanalen.se.

Elmander linkade ut mot Arsenal den 10 januari då han skadade en knäsena. Men efter över en månad vid sidan om är svensken nu mycket nära en comeback. Inte en dag för tidigt om han ska komma i form för VM-kvalet.

Elmander har spelat 17 av 25 matcher för Bolton den här säsongen och kommer med helgens fight kunna spela ytterligare fem innan det är kvaldags. På lördags möter laget West Ham.

Skrivet av: