Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan: Ser jag dum i huvudet ut?"

Sport | 17/02/2009 18:29

Reportrarnas frågor om Mourinhos framtid fick "Ibra" att tända till.

Chelsea sparkade i förra veckan Luiz Felipe Scolari och letar nu febrilt efter en tränare som kan ta över laget permanent till nästa säsong. Ett hett namn är José Mourinho, som i så fall skulle återvänta till klubben han skördade stora framgångar med åren 2004-2007.

Italienska och engelska reportrar har nu börjat luska i ryktet och utsatte nyligen bland annat Zlatan Ibrahimovic för frågan om Mourinho skulle lämna honom och de andra spelarna och flytta tillbaka till London. Det skulle de inte ha gjort. Svensken säger att Mourinho kommer att stanna och blev minst sagt irriterad.

– Självklart kommer jag inte säga något annat. Förväntar ni er att jag ska säga att han kommer att lämna oss för Chelsea? Ser jag helt jävla dum i huvudet ut? Ok, svara inte på det, sade Zlatan till reportrarna enligt Guardian.

"Ibra" har gjort en stark säsong i Inter och lyfts allt oftare fram som, inte bara Inters, utan hela Serie A:s bästa spelare. Under Mourinho har han fått allt större ansvar och är nu på väg mot sin bästa säsong hittills i Italien.

Zlatan dissar Inters träningstid

Skrivet av: