Måndag 27 Sep
Stockholm

Christopher Kviborg - Ny krönikör på Nyheter24

Christopher Kviborg breddar horisonten och kommer nu skriva krönikor för Nyheter24.
1 av 2
Christopher Kviborg breddar horisonten och kommer nu skriva krönikor för Nyheter24. Foto: Erik Englund
Christopher Kviborg, ny krönikör för Nyheter24.
2 av 2
Christopher Kviborg, ny krönikör för Nyheter24. Foto:

En av Sveriges mest profilerade sportjournalister börjar nu skriva krönikor för Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Läs första krönikan

I Christopher Kviborgs första krönika för Nyheter24 går han till frontalangrepp mot SvFF och hur de väljer att behandla "Sveriges mest misshandlade konsumentgrupp".

Här kan ni dessutom följa Kviborg på twitter.

STOCKHOLM. Varje torsdag ska nu en av Sveriges mest profilerade sportjournalister få sätta ord på det som behöver sägas. För när Christopher Kviborg får fritt spelrum är det ingen som går säker - alla kan komma att sågas.

– Det ska bli grymt kul att få helt fria tyglar och att få sätta ord på exakt vad jag än känner för som har med fotbollsvärlden att göra, säger Kviborg själv.

Christopher Kviborg gjorde sig ett namn som den frispråkige programledaren på 08-Fotboll och Eurotalk. Nu har han för tillfället lagt ledarrollen framför kameran åt sidan och dirigerar i stället trupperna bakom skärmarna som producent på Canal Plus.

Men inte nog med det. Nu har han alltså även blivit en av Nyheter24:s profiler på krönikefronten.

– Vi är riktigt stolta över att en av Sveriges mest uppskattade sportjournalister valt Nyheter24 som forum för sina tankar och reflektioner kring vad som händer i fotbollsvärlden, säger Nyheter24:s t.f sportchef, Björn Ehrnberg.

Ni kan läsa Kviborgs första krönika för Nyheter24 genom att klicka här. Krönikorna kommer att innehålla allt från rena sågningar till hyllningar när det passar. 

För mer information kontakta Nyheter24:s sportchef Björn Ehrnberg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela