Sexåring jagas av storklubbar

Madin kallas redan för den nya Zidane. Notera: Han är sex år gammal.


Nu kan Sveriges alla fotbollsföräldrar kasta in handduken och ta ur sina ungar från fotbollsträningarna. Det är bara att både ge upp och se upp. För redan nu – som sexåring –har Madin Mohammed äntrat fotbollsscenen och tagit storklubbar som Real Madrid och Chelsea med storm. Jodå, klubbarna håller ett öga på den flinka talangen.

I Frankrike, dit Madin flyttade med sin familj från Algeriet för ett par år sedan,kallas lillgrabben för "Den nya Zidane". Madins videoklipp på Youtube har redan nu över en miljon tittare. Och det är nog bara att vänja sig.

– Han har en otrolig passion och kärlek till fotbollen. Han spelar varje dag. Han kan slå inlägg, kontrollera bollen, glida från sina motståndare, passa mellan benen - han är enastående med bollen, han är verkligen magisk med bollen vid fötterna, säger Madins tränare Christian Lazaoui i den lokala fotbollsklubben Roubaix, skriver The Sun.

Den härliga nyheten om Madins passion kommer bara 18 månader efter att Manchester United signade nioåringen Rhain Davis efter att ha sett hans skills på YouTube. Prestationsångest, någon?

Madin mosar allt motstånd

Madin trixar lite med trasan

Njut av Madins spel i slowmotion

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.