Diego Forlán vet uppenbarligen hur man får av sig tröjan, men vet han hur han sätter på sig den igen?
Diego Forlán vet uppenbarligen hur man får av sig tröjan, men vet han hur han sätter på sig den igen? - Foto: Scott Heppell/AP/SCANPIX

Lista: De dummaste målgesterna - någonsin

Här tar euforin överhand. Se de sjukaste, dummaste och roligaste målgesterna.


5. Superman gjorde comeback på riktigt i den här matchen. Kolla, njut och skratta!

4. Diego Forlán är en notorisk målskytt. Men tiden i United var inte anfallarens bästa och måltorkan var påtaglig med endast tio fullträffar på 63 framträdanden. När han stänkte in en balja mot Southampton åkte tröjan av på sedvanligt manér, men hade det verkligen gått så lång tid utan mål för uruguayanen att han glömt bort hur man får på sig den igen?

3. Paolo Diogo hade just spelat fram till ett mål i Servettes 4-1-seger över Schafthausen i den schweiziska ligan. Men i stället för att fira baljan tillsammans med sina lagkamrater fick han för sig för att - dumt nog - hoppa upp på staketet och som ensam lirare fira målet tillsammans med sina fans.

Det skulle han få ångra. Diogo, som nyligen hade gift sig, fastnade på staketet med vigselringen när han skulle hoppa ned - och rev av den övre delen av fingret. Läkarna kunde sedan inte sy tillbaka den förlorade biten och rekommenderade i stället att hela fingret skulle amputeras.

OBS! Känsliga läsare varnas.

2. Den kroatiska ligan är ökänd får sina våldsamma supportrar. Då är det kanske inte så smart att fira ett mål med att hoppa över reklamskyltarna, klättra upp på ett staket och jubla - med motståndarklacken. Spelaren blev så pass till sig efter sitt mål att han råkade springa till fel klack, och mycket riktigt belönades han med en snytning.

1. Ett tips om ditt lag ska fira ett mål på ett spektakulärt sätt: ta inte för lång tid på er, risken finns att domaren blåser igång spelet. Det fick de här killarna erfara när man, mitt under målfirandet, åkte på ett baklängesmål. Kan det vara världens snabbaste kvittering?

Dum
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rödin: "En jäkla revansch"

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

1 timme sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

2 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.