Hammarby tog förvisso ledningen i matchen genom Andreas Dahl i slutet av första halvlek.  Men Bajen stod sig inte hela vägen. På fem minuter i andra halvlek lyckades norrlänningarna vända på steken och till slut fastställa slutresultatet till 3-1.
1 av 10
Hammarby tog förvisso ledningen i matchen genom Andreas Dahl i slutet av första halvlek. Men Bajen stod sig inte hela vägen. På fem minuter i andra halvlek lyckades norrlänningarna vända på steken och till slut fastställa slutresultatet till 3-1. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
2 av 10
Pontus Engblom, utlånad AIK-spelare, blev matchvinnare med sitt 2-1-mål för gästande Sundsvall. Här syns han aktion mot Isaac Pupo. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
3 av 10
Jose Monteiro har många gånger haft all anledning av vandra av planen med svansen mellan benen. Så blev även fallet denna kväll. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Cheikh Tidiane Sarr i aktion med att iscensätta ännu ett Bajenanfall på sedvanligt manér.  Bajens taktik såg stundtals ut att gå ut på att sparka bollen, så högt som möjligt för att sen be till högre makter att ingen Sundsvallsspelare fick tag på bollen.
4 av 10
Cheikh Tidiane Sarr i aktion med att iscensätta ännu ett Bajenanfall på sedvanligt manér. Bajens taktik såg stundtals ut att gå ut på att sparka bollen, så högt som möjligt för att sen be till högre makter att ingen Sundsvallsspelare fick tag på bollen. - Foto: Joel Marklund/Bildbyrån
5 av 10
En annan Gnagetbekanting, Kevin Walker, slog in kvitteringsmålet i den 60 matchminuten. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
6 av 10
Hammarby IF är en fotbollsförening på dekis. Inget fungerar, spelarna låser sig mentalt och förvandlas till nervösa barbiedockor. Under måndagskvällen gästades det forna storlaget av IFK Sundsvall. När väl röken lagt sig, lämnade norrlänningarna ett lag i - Foto: Joel Marklund/Bildbyrån
Björn Runström vädjar till domaren, utan framgång.
7 av 10
Björn Runström vädjar till domaren, utan framgång. - Foto: Joel Marklund/Bildbyrån
8 av 10
Pontus Engblom var riktigt giftig på topp mot sina ärkefiender på söder om Söder. - Foto: Joel Marklund/Bildbyrån
Johannes Hopf fick lämna matchen skadad.
9 av 10
Johannes Hopf fick lämna matchen skadad. - Foto: Joel Marklund/Bildbyrån
10 av 10
In kom i stället Rami Shaaban som oturligt fick hämta ut en tredje boll bland nätmaskorna. Matchen slutade 3-1 till IFK Sundsvall och nu ligger Bajen rysligt illa till. - Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

BILDEXTRA: Platt fall för Bajen - division 1 norra hägrar på horisonten

Hammarby IF är en fotbollsförening på dekis. Inget fungerar, spelarna låser sig mentalt och förvandlas till nervösa barbiedockor. Under måndagskvällen gästades det forna storlaget av IFK Sundsvall. När väl röken lagt sig, lämnade norrlänningarna ett lag i spillror.