Bojan återvänder till Stockholm och BP.
Bojan återvänder till Stockholm och BP. - Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX /

Bojan Djordjic till superettan

Profilen Bojan Djordjic återvänder till svensk fotboll. Djordjic ska hjälpa moderklubben Brommapojkarna upp i allsvenskan.


STOCKHOLM. Sedan två månader tillbaka har Bojan Djordjic tränat med superettanklubben Brommapojkarna. Nu har han skrivit på för laget han startade sin karriär i.

– I Brommapojkarna växte jag upp. Kändes naturligt efter ett tag och rätt att tacka ja, skriver Djordjic på Twitter.

Brommapojkarna har, liksom de flesta säsonger, ett ungt och lovande lag. På fredagskvällen besegrade man Assyriska och Stockholmslaget har därmed stora möjligheter att ta en direktplats till allsvenskan.

Den förre AIK-spelaren avslöjar att han hade erbjudanden från två allsvenska klubbar, men att kärleken till AIK gjorde att valet föll på BP.

– Till de två allsvenska klubbarna som fick nej vill jag tacka för intresset. Jag funderade länge ska jag tillägga men det kändes inte rätt. AIK är en stor del av den jag är och spela i en annan tröja skulle bara bli fel speciellt hos en rival, skriver Bojan på Twitter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.