Christian Wilhelmsson är klar för LA Galaxy.
1 av 3
Christian Wilhelmsson är klar för LA Galaxy. - Foto: Bildbyrån
Han blir därmed lagkamrat med David Beckham.
2 av 3
Han blir därmed lagkamrat med David Beckham. - Foto: SCANPIX
32-åringen, som petades av Hamrén i VM-kvaltruppen som ska spela mot Kazakstan, har därmed äntligen fått en ny klubbadress.
3 av 3
32-åringen, som petades av Hamrén i VM-kvaltruppen som ska spela mot Kazakstan, har därmed äntligen fått en ny klubbadress. - Foto: Bildbyrån

Snart diskuterar "Chippen" mode – med Beckham

Christian "Chippen" Wilhelmsson har hittat en ny klubb. Han uppges flyga till Los Angeles för att skriva för David Beckhams klubb LA Galaxy.


LOS ANGELES. Den svenske landslagsspelaren Christian "Chippen" Wilhelmsson har under sommaren varit klubblös efter att lämnat Al-Ahly i Saudiarabien. Han har sedan dess felaktigt ryktats vara på väg till flera klubbar. Bland annat Mjällby som hans fru Oksana sedan dementerade på twitter.

Men nu ska han äntligen vara klar för en ny klubb. Enligt Fotbollskanalen har yttern, som petades ur den svenska VM-kvaltruppen mot Kazakstan, skrivit på ett kontrakt med David Beckhams LA Galaxy

Muntligt ska parterna har varit överens i några dagar men på grund av problem med visum har affären dröjt lite. 

Enligt Fotbollskanalen blir inte "Chippen", som enligt reglerna, får överstiga lönetaket i LA Galaxy. Men den 32-årige svensken, som har ett eget designmärke, kanske kan lobba in sig hos modeikonen Beckham som kan resultera i några extra kronor i fickan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!