Zlatan var nog inte helt nöjd med att hans kort stod till en samling finska affärsmäns förfogande.
1 av 4
Zlatan var nog inte helt nöjd med att hans kort stod till en samling finska affärsmäns förfogande. - Foto: Anders Wiklund/Scanpix
Helena Seger råkade tappa Zlatans betalkort i baksätet på en taxi i Malmö.
2 av 4
Helena Seger råkade tappa Zlatans betalkort i baksätet på en taxi i Malmö. - Foto: Scanpix
Gult kort i onsdags, svart kort igår. Mycket kort för vår svenska superstjärna nu för tiden.
3 av 4
Gult kort i onsdags, svart kort igår. Mycket kort för vår svenska superstjärna nu för tiden. - Foto: Scanpix
American Express Centurion, ett kort för miljonärer.
4 av 4
American Express Centurion, ett kort för miljonärer. - Foto: American Express pressbild

Zlatan fick svart kort

I tisdags fick Zlatan gult kort efter att ha skällt ut domaren i matchen mot Kazakstan. Nu har svensken även fått svart kort, den här gången rör det sig dock om stjärnans betalkort som är tillbaka hos sin rätta ägare.


MALMÖ. I taxin på väg till en restaurang i Malmö fick en grupp affärsmän en stor överraskning. I baksätet på taxin låg nämligen ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic svarta American Expresskort och skräpade. 

– Vi var en stor grupp på väg från hotellet till en restaurang för att äta när någon upptäckte en plånbok med ett betalkort i baksätet, säger Kenneth Lehtinen för den finländska tidningen Seiska enligt Expressen.

Exklusivt kort

Och det rörde sig inte om något enkelt Cash-kort här inte, Zlatan har nämligen det extremt exklusiva svarta American Expresskortet. Ett kort som tilldelas de allra rikaste och mest kända personerna i världen. Det är oklart exakt vad man behöver ställa till med för brakköp för att få kortet, men till att börja med ska du shoppa loss för lite drygt 1,5 miljoner för att frågan ens ska tas upp.

Affärsmännen började genast spekulera i hur de skulle komma i kontakt med Zlatan, första steget blev att kontakta American Express men där fick de ingen hjälp. 

– Till sist fick vi kontakt med Helena Seger via banken och om jag förstod det rätt så var det hon som hade glömt kortet i taxin, säger Kenneth Lehtinen.

Får något trevligt i ersättning

– Helena lovade att skicka något vänligt i hittelön, hon var väldigt vänlig och tacksam. Vi fick ett riktigt positivt intryck av henne, säger Kenneth Lehtinen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!