Här kastar spelaren en jättesmällare – som exploderar

Adel Kolahkaj fick en fruktansvärd överraskning i Asiatiska Champions League. Han ville rensa bort skräp från planen och kastade bort en lite svart behållare – som visade sig vara en bomb.


FOOLADSHAHR. I tisdags och onsdags drog Europas största klubblagsturnering igång. Barcelona, Manchester United, Chelsea, Manchester City, Real Madrid, Juventus och alla de andra Europas storlag mätte sina krafter mot de allra bästa fotbollsslagen i Europa i Champions League. I en annan del av världen spelades den asiatiska varianten av turneringen.

Bokstavligen talat exploderade det. Matchen mellan iranska Sepahan och saudiarabiska Al-Ahli fick en oväntad och fruktansvärd vändning. Det var när den iranske mittfältaren Adel Kolahkaj skulle kasta bort ett litet svart föremål som publiken hade slängt in på planen som kaos uppstod. När föremålet tog i backen exploderade det – vad som visade sig vara en bomb av något slag.

Lyckligtvis klarade sig alla utan skador – men otroligt nog spelade lagen senare klart matchen samma kväll.

Senaste nytt

Kafaji från start i "Asllani-rollen"

Lurade på både pengar och startplats – Bedrägerier ökar kring Vasaloppet

Vasaloppet varnar för nätbedrägerier i samband med anmälan till loppet. – Man ska tänka till en extra gång innan man skickar några pengar, säger arrangemangschef Magnus Locken.

Öberg sjuk – missar Skidskyttekampen

Hanna Öberg missar Skidskyttekampen i Stockholm. Stjärnan är sjuk. "Det känns tråkigt då det är en tävling jag sett fram emot väldigt mycket", skriver hon på Instagram.

Ryssland utanför IOK - överklagan avslagen

Ryssland förblir avstängt från IOK, Internationella olympiska kommittén.

Handbollslegendaren Per Carlén sjuk i cancer: "Haft en fot i graven"

2 timmar sedan
Handbollslegendaren Per Carlén har drabbats av cancer. 63-åringen fick diagnosen i april i fjol. – Man kan säga att jag haft en fot i graven, säger han till Sydsvenskan.

Sagströms succé – i delad ledning i Thailand

2 timmar sedan
Madelene Sagström slår inte av på takten i LPGA-tourtävlingen i Thailand. Den inledande 67-rundan följdes av 67 även på den andra – och nu är den svenska golfaren i delad ledning inför helgen.