Lördag 18 Sep
Stockholm

Har Bolt äntligen hittat ett fotbollslag?

Usain Bolt, nr 12 i Melbourne Hearts... Eventuellt. Troligtvis inte.
1 av 3
Usain Bolt, nr 12 i Melbourne Hearts... Eventuellt. Troligtvis inte. Foto: Melbourne Hearts
Nr 9.63, Usain Bolt - En framtida Unitedspelare?
2 av 3
Nr 9.63, Usain Bolt - En framtida Unitedspelare?. Foto: SCANPIX
Sir Alex Ferguson har sagt att Bolt kan vara aktuell för spel.
3 av 3
Sir Alex Ferguson har sagt att Bolt kan vara aktuell för spel. Foto: SCANPIX

Världens snabbaste man har länge kopplats samman med Manchester United. Nu träder Melbourne Heart in i bilden och erbjuder stjärnan en tröja.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

MELBOURNE. Usain Bolt nöjer sig inte med att vara världens snabbaste man, han vill även bli det med en fotboll framför fötterna. Bolt själv har sagt att han vill spela för Manchester United, något som Sir Alex faktiskt har öppnat för. Nu vänder det tvärt för Bolt som fotograferats tillsammans med Melbourne Hearts tränare John Aloisi som hoppas att kunna signa den snabba jamaicanen.

"Lösa något"

Scott Munn som är VD för Melbourne Hearts blev kontaktad på onsdagen om att Bolt var fotbollssugen och att han borde "lösa något" för sprintstjärnan. Sagt och gjort, jamaicanen fick vara med och spela med lagets ungdomslag. Bolt är ju Bolt, men något spel med A-laget gick inte att lösa då VD:n inte vill störa A-lagets uppladdning inför seriestarten på torsdagskvällen.

På semester

Usain Bolt är dessvärre bara i Australien på semester, så en eventuell flytt till Melbourne för att spela fotboll känns i dagsläget högst otroligt för Hearts. Men enligt The Sydney Morning Herald såg lagets ledning kvalitéer i jamaicanen, främst som toppforward där Bolts storlek skulle komma väl till hands.

Men något kontrakt blev det inte den här gången. Sir Alex kan sitta lugnt ett tag till, än så länge finns Usain Bolts hjärta i Manchester United.

Kommentera
Kopiera länk
Dela