Chelsea spelade ut Norwich och vann med 4-1.
1 av 5
Chelsea spelade ut Norwich och vann med 4-1. - Foto: Bildbyrån
Men det började dåligt. Redan i minut elva gjorde Grant Holt 1-0 till gästerna.
2 av 5
Men det började dåligt. Redan i minut elva gjorde Grant Holt 1-0 till gästerna. - Foto: AP/Scanpix
Men sedan klev Fernando Torres in i bilden. Han nickade först in 1-1..
3 av 5
Men sedan klev Fernando Torres in i bilden. Han nickade först in 1-1.. - Foto: AP/Scanpix
4 av 5
..och sedan försökte han cykelsparka in 2-1. Men det akrobatiska försöket misslyckades och returen studsade ut till Lampard som sköt 2-1. - Foto: Bildbyrån
Chelsea är obesegrat i ligan.
5 av 5
Chelsea är obesegrat i ligan. - Foto: AP/Scanpix

Överlägset Chelsea hade målkalas mot Norwich

Chelsea toppar Premier League efter 4-1 hemma mot Norwich.

Chelsea-Norwich

0-1 Grant Holt (11)
1-1 Fernando Torres (14)
2-1 Frank Lampard (22)
3-1 Eden Hazard (31)
4-1 Branislav Ivanovic (76)

LONDON. Chelsea stormar vidare i Premier League. På lördagseftermiddagen avfärdade Londonlaget enkelt Norwich City med 4-1 och är obesegrat i ligan.

De regerande Champions League-mästarna fick dock en mardrömsstart när Grant Holt dunkade in 1-0 redan i den elfte minuten. Men Fernando Torres nickade in kvitteringen bara tre minuter senare och sedan var det klasskillnad matchen igenom.

I minut 22 misslyckades Torres med en cykelspark och returen studsade ut till Frank Lampard som sköt 2-1. Nio minuter senare gjorde supervärvningen Eden Hazard 3-1 och matchen var avgjord.

Den andra halvleken bjöd på fotboll mellan två lag som hade tankarna på nästa omgång. Det hindrade dock inte Branislav Ivanovic – kanske världens målfarligaste back? – från att göra 4-1 med en praktvolley i den 76:e minuten.

Chelsea leder Premier League med 19 poäng på sju matcher.