Här är de värsta hörnorna någonsin

Det finns dåliga hörnor och det finns DÅLIGA hörnor. Juan Carlos i Real Betis klantade till det rejält vid hörnflaggan i helgen. Som en hyllning till honom bjuder därför Nyheter24 på en gottepåse av värdelösa hörnsparkar.


Hur många gånger har ni inte suttit framför teveapparaterna hemma och skrikit på värdelösa hörnor? För långa, för korta, för höga, för låga och så vidare. "Nej, inte en kort hörna igen". 

Det händer i princip varje helg. Men det finns hörnor som bara blir skrattretande. Hörnor som pojklagsspelare skulle slå bättre än de välbetalda fotbollsproffsen. 

I lördags stod Juan Carlos i Real Betis för en sådan i matchen mot Real Sociedad. Luta dig tillbaka och njut av en kavalkad av rejält värdelösa hörnor.

Carlos "variant" stördes något av hörnflaggan.

Nordirlands Steven Davis lyckades, om möjligt, ännu sämre för två år sedan mot Italien. Ett rejält "stolpskott"?


Det finns också spelare som helt tappar motoriken. De som bara måste ha valts sist på idrotten – men ändå får en karriär som fotbollsproffs? Man får ändå ge honom att han lurar kameramannen.


Man får inte glömma spelarna som är rädda för att inte nå fram till straffområdet. De som tar i för kung och fosterland. Så var det för mig också – när jag var elva år gammal.


Värst är nog spelarna som inte ens försöker. De som bara vill få hörnan slagen. Tränarnas mardröm. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!