FIFA
1 av 2
Första inhoppet i La liga - Deco ut, Messi in.
FIFA
2 av 2
Praktträffen mot Manchester United.

Här är FIFA-hyllningen till Lionel Messi

Han hade länge kontrakt med FIFA:s huvudkonkurrent. Men när Lionel Messi valde att representera FIFA, så hyllas han med stil.


BARCELONA. Det är inte alla spelare som kan stoltsera med en hyllningsfilm redan som 25-åring. Nu tas hyllningarna ett steg längre med superstjärnan Lionel Messi - genom en sammanfattning av hans karriär i tv-spelsform.

Återskapat klassiska ögonblick

Skaparna av filmen har bland återskapat Messis klassiska mål i Champions League-finalen mot Manchester United för två år sedan och den vackra frisparken i senaste El Clasico-mötet mot Real Madrid. Det är kanske inte helt exakt, men det är ändå ett imponerande montage av 25-åringens karriär. Att återskapa ögonblick som dessa lär inte vara helt enkelt att göra.

Vi på Nyheter24 säger cudos till skaparna av detta fina alster!

;.height=491&gapro;.pluginmode FLASH&gapro;.visible=true&gapro;.width gapro;.x=0&gapro;.y image=http://i.ytimg.com/vi/6vrZcyxsWKY/0.jpg&logo watermark.png&mediaid=251764&plugins tweetit-1h,fbit-1h,viral-2h,gapro-1h&tweetit;.height=491&tweetit;.link false&tweetit;.pluginmode=FLASH&tweetit;.visible true&tweetit;.width=635&tweetit;.x tweetit;.y=0&viral;.allowmenu true&viral;.bgcolor=0x333333&viral;.fgcolor xffffff&viral;.functions=embed&viral;.matchplayercolors true&viral;.oncomplete=true&viral;.onpause true&viral;.pluginmode=FLASH&logo;.link www.101greatgoals.com&logo;.file=http://www.101greatgoals.com/wp-content/themes/tutorial/images/101watermark.png>


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!