Gattuso var med om en något dråplig situation i Glasgow Rangers.
1 av 5
Gattuso var med om en något dråplig situation i Glasgow Rangers. - Foto: Ap
Den alltid så skojfriske lagkamraten Paul Gascoigne hade nämligen lämnat en brun överraskning i italienarens kalsonger.
2 av 5
Den alltid så skojfriske lagkamraten Paul Gascoigne hade nämligen lämnat en brun överraskning i italienarens kalsonger. - Foto: AP
Gascoigne tillsammans med Robbie Williams under en välgörenhetsmatch.
3 av 5
Gascoigne tillsammans med Robbie Williams under en välgörenhetsmatch. - Foto: AP
Paul Gascoigne var älskad av fansen. Här är det Lazio som hyllar honom.
4 av 5
Paul Gascoigne var älskad av fansen. Här är det Lazio som hyllar honom. - Foto: Ap
Gattuso har trots ett par nerbajsade kalsonger haft en mycket framgångsrik karriär.
5 av 5
Gattuso har trots ett par nerbajsade kalsonger haft en mycket framgångsrik karriär. - Foto: Ap

Gattuso: "Han hade bajsat i mina kalsonger"

Att spelare nollas när de kommer till nya klubbar säger sig självt. För Gennaro Gattuso gick nollningen lite väl långt - lagkamraten bajsade nämligen i italienarens kalsonger.


Gascoigne svåra tid efter fotbollen

Efter att Gascoigne pensionerat sig från fotbollen 2004 har hans liv kantats av personliga problem. Främst handlar det om allvarliga alkoholproblem. Hans taskiga förhållande till sprit har gjort att han vid flera tillfällen har bråkat med brittisk press. 

Gascoigne har vid flera tillfällen försökt att lägga spriten bakom sig, men rehabprogrammen har bara funkat tillfälligt. 

Han försökte inleda en karriär som tränare, men redan 39 dagar in i rollen som tränare för Kettering Town fick spriten än en gång överhanden.

SION. Gennaro Gattuso har upplevt det mesta som man kan uppleva som fotbollsspelare. Han har tagit ett VM-guld med Italiten, vunnit Champions League med Milan två gånger och plockat hem Scudetton två gånger.

Men han har också fått sina brallor nerbajsade av förre lagkamraten Paul Gascoigne.

– Efter den första träningen med Glasgow Rangers skulle jag ta en dusch. När jag kom tillbaka till omklädningsrummet kände jag att det luktade vidrigt. Jag tog mina byxor och såg att det lågt något tungt i mina brallor. Gascoigne hade skitit i mina kalsonger, säger 34-åringen i en chatt som gjordes med hans nya klubb Sions fans.

"Han är en galning"

Gattuso spelade för Glasgow Rangers mellan 1997-1998, en tid då det helt enkelt var lite skitigare spel på de brittiska öarna.

– Han (Gascoigne) är en galning som drar sådana skämt. Jag körde hem från träningen utan byxor.

Hyllar sin vän

34-åringen vill, trots det något kladdiga skämtet, inte hänga ut sin skämtglada vän Paul Gascoigne som en idiot.

– Han är en person med ett stort hjärta. En enorm talang som har haft mycket personliga problem, säger Gattuso enligt Blich.

Här är några mindre vulgära, men roliga stunder, signerat den spexiga engelsmannen.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sverige mot Ungern igen i EM

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

idag 15:16
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.