R-10, den animerade versionen av Ronaldinho.
1 av 3
R-10, den animerade versionen av Ronaldinho. - Foto: Faksimil: 101greatgoals.com
Här har ni honom - fotbollshjälten som räddar världen med sin teknik.
2 av 3
Här har ni honom - fotbollshjälten som räddar världen med sin teknik. - Foto: Faksimil: 101greatgoals.com
Glada miner på presskonferensen - beskedet var tydligt: R-10 kommer att rädda världen.
3 av 3
Glada miner på presskonferensen - beskedet var tydligt: R-10 kommer att rädda världen. - Foto: Faksimil: 101greatgoals.com

Här blir Ronaldinho superhjälten R-10

Vad får man om man blandar Indien, en tecknad serie och superstjärnan Ronaldinho? Svaret: R-10, superhjälten som räddar världen med hjälp av en fotboll.


Det här är R-10:

Handlingen känns lika självklar som den är enkel. R-10 ska rädda världen från alienattacker med hjälp av sin fotbollsteknik. Ibland behöver det inte vara mycket svårare än så.

INDIEN. Ronaldinho har stått för en del filmregisserade mål genom åren, han har medverkat i ett antal reklamfilmer och han har varit den store hjälten i otaliga matcher med bland annat Barcelona och Milan. 

Men nu är det dags för honom att bli en superhjälte på riktigt. Eller ja, på riktigt är det väl knappast då han kommer att vara animerad.

The Venkys, ett indiskt filmbolag, har nämligen skapat en tecknad serie om R-10, en karaktär som är baserad på superstjärnan.

Såhär såg det ut när brassen besökte Indien för att marknadsföra sin nya tv-serie.


2000-talet svar på Space Jam är äntligen här. Det var onekligen på tiden.

Men låt oss minnas Michael Jordans mästerverk från 1996:


Vad tror ni, blir R-10 bättre eller sämre än sin föregångare i Space Jam?

/
/
Senaste nytt

Kramer klar för VM-final: "Nära att skita sig"

Montler åtta i VM-finalen: "Det fanns inte där"

1 timme sedan
Thobias Montler lyckades inte försvara sitt VM-silver från Belgrad 2022. I finalen i Glasgow slutade svensken åtta. Jag krigar för det i dag, men det fanns inte där, säger han. Dominanten Miltiadis Tentoglou, Grekland, vann igen.

Claesson om Tomasson: "Nytänk och ny energi"

2 timmar sedan
De svenska spelarna i danska ligan ser positivt på att en dansk tränare nu ska leda det svenska landslaget. Lite nytänk, jag tror det kommer att bli bra, säger rutinerade landslagsspelaren Viktor Claesson.

Sagström tappade i ledarbollen – igen

3 timmar sedan
Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.

Sundling fyra när Pärmäkoski vann på hemmaplan

3 timmar sedan
Skidveteranen Krista Pärmäkoski fick jubla i Lahtis när hon vann sitt första världscuplopp på sex år. Svenskorna missade alla pallen – Jonna Sundling var bäst med en fjärdeplats.

Almtuna klart för kval efter seger mot Djurgården

idag 09:20
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.