- Foto: http://fcl.fan-fotos.ch/

Här är fansens onanihån mot Gerndts arena

Schweiziska Young Boys hemmaarena heter Wankdorf Stadium. Det tycker Luzerns fans minsann är roligt – och tog med sig en jättepenis och klädde ut sig själva till spermier.


BERN. När man nämner lustiga arenanamn inom fotbollen brukar alltid Young Boys Wankdorf Stadium ligga i topp. Det engelska ordet "wank" betyder nämligen "runka" på svenska. Därför tog bortafansen i Luzern sig friheten att anordna sitt alldeles lilla egna tifo. Med sig hade de en stor penis i tyg och själva klädde de ut sig till spermier i vita dräkter. 

De fejkade helt enkelt onani på läktaren mot Alexander Farneruds och Alexander Gerndts lag.

Young Boys vann visserligen helgens match med 3–2 men de flesta lär nog minnas matchen för det enorma tifot av de 400 tillresta bortafansen. 

Sedan ska man veta att det inte är helt ovanligt med just snopphån på Wankdorf Stadium – men senast var det en Young Boys-spelare som stod för det

Kolla på klippet för att bland annat se Alexander Gerndt stå för en vacker assist. 

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sävinger gör debut i landslaget

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

1 timme sedan
Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

2 timmar sedan
Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.

Chelseatränaren om straffbråket: "En skam"

2 timmar sedan
Chelsea utklassade Everton i måndags kväll i Premier League – men trots storsegern blev ett internt bråk om en straff den stora snackisen.

Tysk VM-guldhjälte död

2 timmar sedan
VM-guldhjälten Bernd Hölzenbein har avlidit, skriver hans förra klubb Eintracht Franfurt på sin webbplats.

Disney+ sänder Europamatcher

2 timmar sedan
De kommande tre säsongerna kommer strömningstjänsten Disney+ att sända matcher från Europa League och Conference League i fotboll, över 340 matcher från varje säsong.